Γίνε snapper!

Δοκίμασε πρώτος την εφαρμογή, και διεκδίκησε πολλά πλούσια δώρα!

Γίνε <span class="animated-border animated-border-dark text-primary">snapper</span>!

Τι είναι ο snapper;

Snapper σημαίνει να είσαι μπροστά, να χαράζεις το δρόμο για τους άλλους, να δημιουργείς trends και… ιστορία!

Πώς θα σου φαινόταν να κλείνεις τα ραντεβού σου με το κομμωτήριο, την τεχνίτρια νυχιών και όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας με ένα άγγιγμα από το Smartphone σου;

Το snap είναι η νέα εφαρμογή μέσα από την οποία θα μπορείς να κάνεις τα παραπάνω και σε καλεί να γίνεις ένας από τους πρώτους χρήστες που θα τη δοκιμάσουν πριν κυκλοφορήσει επίσημα!

Γίνε snapper, δώσε το feedback, τις συμβουλές σου και… λίγη αγάπη και το snap θα σου δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσεις πλούσια δώρα!

Τι μπορώ να κερδίσω;

Δυνατότητα να γίνεις Brand Ambassador

Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να γίνεις η «φωνή» του snap σε όλο τον κόσμο! Οι τρεις snappers που θα ξεχωρίσουν από τη δραστηριότητα και την αφοσίωσή τους θα κερδίσουν ένα ετήσιο συμβόλαιο αξίας 3.600€ για την προώθησή του.

Bραβεία και δώρα

Σαν snapper, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις πρώτος την εφαρμογή αλλά θα έχεις και την ευκαιρία να διεκδικήσεις έπαθλα αξίας 5.000€ μέσα από κληρώσεις!

Ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει ένα 5ήμερο ταξίδι για δυο για να απολαύσει τις ομορφιές της κοσμοπολίτικης Αθήνας, ενώ άλλοι 10 θα κερδίσουν πακέτα υπηρεσιών ομορφιάς για να εξαργυρώσουν στους αγαπημένους τους παρόχους στο snap!

Όροι & Προϋποθέσεις

Με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό δηλώνετε ότι έχετε ενημερωθεί και αποδέχεστε αυτόματα τους όρους του διαγωνισμού. Δείτε τους όρους εδώ

Είμαι μέσα

3 απλά βήματα

  • 1
  • 2
  • 3
  • Κατέβασε το app από το Appstore ή Play store
  • Πρόσθεσε τουλάχιστον ένα από τους δικούς σου επαγγελματίες και κλείσε το επόμενο σου ραντεβού μαζί τους από το app.
  • Απάντησε μας σε ένα απλό ερωτηματολόγιο που θα μας βοηθήσει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στην επόμενη έκδοση.